Βρίσκεστε: 'Αρθρα / Ποτέ δεν είναι αργά...

Ποτέ δεν είναι αργά...

 

Μη σας παίρνει από κάτω! Ίσως αυτή τη φορά το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας σας να μην ήταν αυτό που είχατε φανταστεί, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά. Ναι μεν όπως στρώσουμε…κοιμόμαστε, έχουμε όμως και το δικαίωμα να ‘ξεστρώσουμε’, έτσι δεν είναι;
Κακή επιλογή εταιρείας ISP (Internet Service Provider); Ανθρώπινα είναι τα λάθη…και ποτέ δεν είναι αργά για να τα διορθώσουμε. Καλώς ή κακώς, όπως και σε όλους τους χώρους, έτσι και στο χώρο των παροχέων υπηρεσιών internet υπάρχουν διαφόρων ειδών ‘επαγγελματίες’.
Επαγγελματίες που είναι γνώστες του αντικειμένου και έχουν ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, επαγγελματίες ‘άσχετοι’ με το αντικείμενο οι οποίοι κατά λάθος βρέθηκαν στο χώρο και τέλος υπάρχει και η γνωστή ομάδα των τυχοδιωκτών-επαγγελματιών που βρίσκεται σε όλους τους κλάδους.
Μετά από μια μικρή περιήγηση στο Διαδίκτυο ο καθένας μας μπορεί να διαπιστώσει τη σοβαρότητα αλλά και το βάρος που δίνει η κάθε εταιρεία ως προς το σχεδιασμό μιας σελίδας. Και πώς θα γίνει η μεταξύ τους σύγκριση; Από το τελικό προϊόν και όχι μόνο!
Μιας και η ηλεκτρονική σας παρουσία στο Διαδίκτυο είναι εκτεθειμένη σε εκατομμύρια χρηστών ανά τον κόσμο, θα την εμπιστευθείτε στον οποιοδήποτε; Είναι σημαντικό ώστε η εταιρεία που θα επιλέξετε να πληροί προϋποθέσεις ώστε δίκαια να φέρει και το τίτλο ISP.

Λειτουργικότητα σελίδων
Η διαδικτυακή σας παρουσίαση πρέπει να είναι λειτουργική. Πόσοι είναι αυτοί οι οποίοι θα έχουν την επιμονή και υπομονή να περιμένουν να φορτώσει η σελίδα σας, ή να χρειάζεται να επιστρέψουν επανειλημμένα στην αρχική ενότητα ώστε να περιηγηθούν σε όλα τα υποσέλιδά της; Σκοπός της New Business Horizons είναι να ελαττώσει το χρόνο που αφιερώνει ο χρήστης για αναζήτηση πληροφοριών.

Προγραμματισμός σελίδων
Έχοντας ΄ξεκολλήσει’ από τους παραδοσιακούς τρόπους δημιουργίας σελίδων (π.χ. σελίδα με 200 υποσέλιδα), η New Business Horizons προχωρά μπροστά προσφέροντας έξυπνες λύσεις.

Καλαισθησία σελίδων
Προσπαθούμε να ακολουθούμε τη τελευταία λέξη της μόδας στο web design δίνοντας ζωντάνια στις σελίδες μας, βαρύτητα στην αρμονία των χρωμάτων και μια πινελιά από την προσωπικότητα των πελατών.

Εύκολα αναγνώσιμες σελίδες
Η New Business Horizons φροντίζει ώστε οι σελίδες της να μπορούν εύκολα να διαβαστούν από τις πιο ευρέως διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης, όπως Google, AltaVista, κτλ.

Συμβατότητα σελίδων με διάφορους σελιδομετρητές (Internet Explorer, Netscape, κτλ )
Λαμβάνοντας υπόψη ότι μια σελίδα θα πρέπει να εμφανίζεται σε όλους τους επισκέπτες με τον ίδιο τρόπο, τη δοκιμάζουμε και τη βελτιστοποιούμε με όλους τους σημαντικούς σελιδομετρητές.

Οι άνθρωποι της New Business Horizons έχοντας επαγγελματισμό και συνείδηση φροντίζουν να υλοποιούν όλες τις ανάγκες-απαιτήσεις μιας σελίδας. Η καλή συνεργασία μεταξύ της ομάδας της New Business Horizons, αλλά και με τους πελάτες-συνεργάτες της αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα της δουλειάς της. Μια ματιά στα έργα και στις συστάσεις από πελάτες-συνεργάτες της θα επισφραγίσουν τα προαναφερόμενα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Πρόσφατες δουλειές

Urbangreen Furniture New York

Urbangreen Furniture New York

   Η urbangreenfurniture.com έχει έδρα τις ΗΠΑ (Brooklyn , New York) και είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας βιολογικών και μη τοξικών επίπλων από massiv ξύλο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα περιέχει εκατοντάδες προϊόντα με δεκάδες παραλλαγές ξύλων και βαφών καθώς και ολοκληρωμένους χώρους. Διαθέτει τρόπους αποστολής σε όλο το κόσμο καθώς και πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω authorize.net. Παράλληλα αναλάβαμε τη προώθηση μέσω google adwords και το affiliate management στην αγορά των ΗΠΑ
Pharmatopia E-shop

Pharmatopia E-shop

   Η ιστοσελίδα PharmaTopia.gr παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υγείας και ομορφιάς. Αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του συνώνυμου φαρμακείου,στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 'Ενα σύγχρονο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε δύο γλώσσες και διασύνδεση με τράπεζα. Παράλληλα αναλάβαμε την προώθηση μέσω Google Adwords

Τα νέα μας

» trochos.gr online

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας της εταιρίας trochos.gr

» e-mpomponiera.gr online

Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος e-mpomponiera.gr Το e-mpomponiera.gr εμπορεύεται είδη γάμου και βάπτισης, βαπτιστικά ρούχα, μπομπονιέρες κτλ Παράλληλα η nbh ανέλαβε και τη προώθηση του e-shop

Web Design

Σε μας θα βρείτε λύσεις για κάθε διαδικτυακό σας έργο:

Σελίδες Πελατών

ΓΑΜΟΣ , ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Business Web Hosting

Η αξιόπιστη και γρήγορη φιλοξενία είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για μας και την ιστορία της nbh internet

Δουλεύοντας στην nbh internet

Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να κάνετε την πρακτική σας στην nbh;

Copyrights by κατασκευη ιστοσελιδων nbh internet

Facebook
Twitter

Web Design

Σε μας θα βρείτε λύσεις για κάθε διαδικτυακό σας έργο:

Ηλεκτρονικό Εμπόριο, E-Commerce

Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που πουλάνε:

Προώθηση Ιστοσελίδων, SEO & SEM

Η σωστή προώθηση είναι απαραίτητη για την επιτυχία οποιασδήποτε ιστοσελίδας:

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Business Web Hosting

Η αξιόπιστη και γρήγορη φιλοξενία είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για μας και την ιστορία της nbh internet

Δουλεύοντας στην nbh internet

Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να κάνετε την πρακτική σας στην nbh;