Βρίσκεστε: 'Αρθρα / Έχετε σελίδα; Πείτε το σε όλους!!!

Έχετε σελίδα; Πείτε το σε όλους!!!

 

«Αλήθεια, έχετε σελίδα όπου προβάλλεται η επιχείρησή σας;», «Σοβαρά; Και πριν από πόσο χρονικό διάστημα υλοποιήσατε τη δικτυακή σας παρουσίαση;» Πώς θα σας φαινόταν αυτές οι ερωτήσεις μετά από 6μηνη ή και ετήσια παρουσία σας στο Διαδίκτυο; Μήπως μέσα σας ξεπηδούσαν σκέψεις του τύπου: «Άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια προβολής της εταιρείας μου…Δεν άξιζε τελικά ούτε το χρόνο να χάσω αλλά ούτε και τα χρήματά μου…» Σαφώς δε θα έχετε άδικο να σκεφτείτε όχι μόνο αυτά, αλλά και πολλά άλλα. Πριν όμως κάνετε αυτές τις «μαύρες σκέψεις» σκεφτείτε κάτι. Ακόμη και το σπίτι όπου μεγαλώσατε και ζείτε τόσα χρόνια δε θα το γνώριζε κανείς εάν εσείς δε καλούσατε κόσμο σε αυτό. Έτσι λοιπόν και η σελίδα σας θα δεχτεί τις επισκέψεις των πελατών μετά από το δικό σας κάλεσμα.

Διαφήμιση στο τύπο
Δε θα συνιστούσα προσκλητήρια για τη σελίδα σας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μια ολοσέλιδη καταχώρηση σε κάποιο περιοδικό του κλάδου ή έστω σε έντυπο οδηγό με περιεχόμενο παρόμοιο του αντικειμένου της εταιρείας σας. Η κίνηση αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξηγήσετε τα οφέλη που θα έχει ο πελάτης στην επαφή του με το δικτυακό σας τόπο.

Από στόμα σε στόμα
Όπως τα καλύτερα σπίτια, έτσι και οι καλύτερες σελίδες είναι αυτές που διαφημίζονται από στόμα σε στόμα. Τι, αμφιβάλλετε; Να μην αμφιβάλλετε καθόλου! Πιστέψτε με είναι μια πολύ καλή τεχνική διαφήμισης, ανέξοδη από τη μια και αποδοτική από την άλλη. Ιδιαίτερα αν υλοποιηθεί από άτομα κύρους που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Σκεφτείτε το!

CD – ROM
Μια πολύ καλή ιδέα είναι και η δημιουργία cd – rom. Προβάλλοντας τις στατικές εικόνες της σελίδας σας με παραπομπές στο Διαδίκτυο για την multimedia έκδοσή της, θα πετύχετε τη γνωστοποίησή της και σε ένα κοινό το οποίο δεν ασχολείται με την «διαδικτυακή περιπλάνηση» αν δε δει κάτι που θα του κινήσει το ενδιαφέρον.

Δημιουργική προβολή
Και επειδή το μυαλό όσο πιο πολύ εργάζεται τόσο πιο πολύ «γεννάει», η προβολή της σελίδας σας θα πρέπει να είναι παραγωγική. Τι σημαίνει αυτό; Όσο πιο έξυπνα είναι τα σημεία όπου θα προβληθεί, τόσο πιο γενναιόδωρα θα είναι τα αποτελέσματα. Πέρα από τις καθιερωμένες προβολές σε αφίσες, πανό, φωτεινές επιγραφές, σε διάφορα μικροαντικείμενα, συμβουλή μου είναι και η αναγραφή της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης στον κινούμενο στόλο της επιχείρησης, καθώς και σε εταιρικά έντυπα όπως τιμολόγια, φαξ, κάρτες, κτλ. Μια ακόμη έξυπνη προβολή είναι και η ίδια η συσκευασία του προϊόντος, φυσικά εάν είναι δυνατό κάτι τέτοιο.

Είδατε λοιπόν; Όλοι πια γνωρίζουν και τo άλλο σας σπίτι…Αυτό του Διαδικτύου!!!

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Πρόσφατες δουλειές

Urbangreen Furniture New York

Urbangreen Furniture New York

   Η urbangreenfurniture.com έχει έδρα τις ΗΠΑ (Brooklyn , New York) και είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας βιολογικών και μη τοξικών επίπλων από massiv ξύλο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα περιέχει εκατοντάδες προϊόντα με δεκάδες παραλλαγές ξύλων και βαφών καθώς και ολοκληρωμένους χώρους. Διαθέτει τρόπους αποστολής σε όλο το κόσμο καθώς και πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω authorize.net. Παράλληλα αναλάβαμε τη προώθηση μέσω google adwords και το affiliate management στην αγορά των ΗΠΑ
Pharmatopia E-shop

Pharmatopia E-shop

   Η ιστοσελίδα PharmaTopia.gr παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υγείας και ομορφιάς. Αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του συνώνυμου φαρμακείου,στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 'Ενα σύγχρονο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε δύο γλώσσες και διασύνδεση με τράπεζα. Παράλληλα αναλάβαμε την προώθηση μέσω Google Adwords

Τα νέα μας

» trochos.gr online

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας της εταιρίας trochos.gr

» e-mpomponiera.gr online

Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος e-mpomponiera.gr Το e-mpomponiera.gr εμπορεύεται είδη γάμου και βάπτισης, βαπτιστικά ρούχα, μπομπονιέρες κτλ Παράλληλα η nbh ανέλαβε και τη προώθηση του e-shop

Web Design

Σε μας θα βρείτε λύσεις για κάθε διαδικτυακό σας έργο:

Σελίδες Πελατών

ΓΑΜΟΣ , ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Business Web Hosting

Η αξιόπιστη και γρήγορη φιλοξενία είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για μας και την ιστορία της nbh internet

Δουλεύοντας στην nbh internet

Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να κάνετε την πρακτική σας στην nbh;

Copyrights by κατασκευη ιστοσελιδων nbh internet

Facebook
Twitter

Web Design

Σε μας θα βρείτε λύσεις για κάθε διαδικτυακό σας έργο:

Ηλεκτρονικό Εμπόριο, E-Commerce

Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που πουλάνε:

Προώθηση Ιστοσελίδων, SEO & SEM

Η σωστή προώθηση είναι απαραίτητη για την επιτυχία οποιασδήποτε ιστοσελίδας:

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Business Web Hosting

Η αξιόπιστη και γρήγορη φιλοξενία είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για μας και την ιστορία της nbh internet

Δουλεύοντας στην nbh internet

Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να κάνετε την πρακτική σας στην nbh;