Βρίσκεστε: 'Αρθρα / 6 κριτήρια σωστής επιλογής φιλοξενίας δικτυακού τόπου

6 κριτήρια σωστής επιλογής φιλοξενίας δικτυακού τόπου

 

Τόσο σημαντική και όμως τόσο παραμελημένη...
Η φιλοξενία της σελίδας ( ο χώρος στον οποίο βρίσκεται ο δικτυακός σας τόπος, ώστε να είναι ορατός στο διαδίκτυο) είναι τόσο σημαντική όσο και η καλαίσθητη και λειτουργική σχεδίαση της. Φανταστείτε να έχετε ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό για τη δημιουργία της σελίδας σας και αυτή να είναι στον “αέρα” μόνο τις εργάσιμες μέρες και ώρες!!! Μια αξιόπιστη και σύγχρονη φιλοξενία πρέπει να πληροί κατά την ταπεινή μας γνώμη κάποιες παγκοσμίως κοινά αποδεκτές προϋποθέσεις:

1. 99% uptime
Είναι ο ελάχιστος χρόνος (σε ποσοστό χρόνου ανά έτος) που πρέπει να είναι online η σελίδα σας. Το 1% downtime δικαιολογείται από μικρές βλάβες και χρόνους συντήρησης.

2. Αξιόπιστος υπολογιστής φιλοξενίας (Server) σε κατάλληλο χώρο (Datacenter).
Ο υπολογιστής οφείλει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ενώ πρέπει να βρίσκεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο (datacenter).

3. Επαρκής χώρος για τα αρχεία και αρκετό traffic (κίνηση) για επισκεψιμότητα:
Ο χώρος για τα αρχεία που απαιτούνται για την προβολή της σελίδας ποικίλει και εξαρτάται από το μέγεθός της. Εμείς στην nbh παραχωρούμε 100MB που επαρκεί και για ένα μεγάλο κατάλογο προϊόντων (οι περισσότερες εταιρίες του χώρου προσφέρουν 25MB με μεγαλύτερες τιμές). Το traffic είναι η κίνηση που καταναλώνεται ανά μήνα (από την επίσκεψη των χρηστών στη σελίδα σας που 'κατεβάζουν' το περιεχόμενό της).Το ελάχιστο traffic που παραχωρούμε ανά μήνα είναι 2GB (μια μέση σελίδα εταιρικής παρουσίας απαιτεί γύρω στο 1 GB traffic ανά μήνα). Μην παρασύρεστε από εκφράσεις του τύπου 'απαιριόριστο traffic' γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει καθώς η χωρητικότητα οποιουδήποτε διαύλου επικοινωνίας (γραμμής) είναι περιορισμένη.

4. Εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών (php,mysql,cgi,perl) και βάσης δεδομένων
Το πακέτο φιλοξενίας που αγοράζετε πρέπει να διαθέτει εφαρμογές php,mysql,cgi με τις οποίες μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εμπλουτίσετε την ιστοσελίδα σας με δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, φόρμες επικοινωνίας κτλ.

5. Στατιστικά επισκεψιμότητας
Για να βλέπετε πόσους επισκέπτες έχει ο ιστοχώρος σας, ποιές σελίδες έχουν τη μεγαλύτερη κίνηση και να εξάγετε πολύτιμα συμπεράσματα!

6. Διευθύνσεις email (λογαριασμοί αλληλογραφίας) του τύπου otidipote@toonomasas.gr
Η χρήση ενός λογαριασμού email που αναφέρεται στο όνομα της επιχείρησής σας , προσδίδει κύρος σε μια επιχείρηση.Εμείς στην nbh προσφέρουμε 15 emails το λιγότερο, για εσάς, τους υπαλλήλους σας, για τα διάφορα τμήματα της επιχείρησής σας ή απλά για τους φίλους σας. Τα email αυτή είναι τόσο POP3 (δηλαδή μπορείτε να τα διαβάσετε από το Outlook) , όσο και webmail (δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω Explorer όπως πχ το yahoo.gr, hotmail.com κτλ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας info@nbh.gr

 

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Πρόσφατες δουλειές

Urbangreen Furniture New York

Urbangreen Furniture New York

   Η urbangreenfurniture.com έχει έδρα τις ΗΠΑ (Brooklyn , New York) και είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας βιολογικών και μη τοξικών επίπλων από massiv ξύλο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα περιέχει εκατοντάδες προϊόντα με δεκάδες παραλλαγές ξύλων και βαφών καθώς και ολοκληρωμένους χώρους. Διαθέτει τρόπους αποστολής σε όλο το κόσμο καθώς και πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω authorize.net. Παράλληλα αναλάβαμε τη προώθηση μέσω google adwords και το affiliate management στην αγορά των ΗΠΑ
Pharmatopia E-shop

Pharmatopia E-shop

   Η ιστοσελίδα PharmaTopia.gr παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υγείας και ομορφιάς. Αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του συνώνυμου φαρμακείου,στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 'Ενα σύγχρονο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε δύο γλώσσες και διασύνδεση με τράπεζα. Παράλληλα αναλάβαμε την προώθηση μέσω Google Adwords

Τα νέα μας

» trochos.gr online

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας της εταιρίας trochos.gr

» e-mpomponiera.gr online

Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος e-mpomponiera.gr Το e-mpomponiera.gr εμπορεύεται είδη γάμου και βάπτισης, βαπτιστικά ρούχα, μπομπονιέρες κτλ Παράλληλα η nbh ανέλαβε και τη προώθηση του e-shop

Web Design

Σε μας θα βρείτε λύσεις για κάθε διαδικτυακό σας έργο:

Σελίδες Πελατών

ΓΑΜΟΣ , ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Business Web Hosting

Η αξιόπιστη και γρήγορη φιλοξενία είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για μας και την ιστορία της nbh internet

Δουλεύοντας στην nbh internet

Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να κάνετε την πρακτική σας στην nbh;

Copyrights by κατασκευη ιστοσελιδων nbh internet

Facebook
Twitter

Web Design

Σε μας θα βρείτε λύσεις για κάθε διαδικτυακό σας έργο:

Ηλεκτρονικό Εμπόριο, E-Commerce

Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που πουλάνε:

Προώθηση Ιστοσελίδων, SEO & SEM

Η σωστή προώθηση είναι απαραίτητη για την επιτυχία οποιασδήποτε ιστοσελίδας:

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Business Web Hosting

Η αξιόπιστη και γρήγορη φιλοξενία είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για μας και την ιστορία της nbh internet

Δουλεύοντας στην nbh internet

Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να κάνετε την πρακτική σας στην nbh;