Βρίσκεστε: 'Αρθρα / Οφέλη μιας επιχείρησης από την ύπαρξη ιστοσελίδας

Οφέλη μιας επιχείρησης από την ύπαρξη ιστοσελίδας

 

Εγκαινιάζοντας τη νέα υπηρεσία της nbh που αφορά στην παρουσίαση θεμάτων γύρω από το ίντερνετ, θα απαντήσουμε στο ερώτημα "γιατί να φτιάξω σελίδα για την επιχείρησή μου"

Ας αποφασίσουμε να αντιμετωπίσουμε τη σημερινή πραγματικότητα :

Στην εποχή μας όποια εταιρία δεν έχει σελίδα στο ίντερνετ είναι σαν να μην έχει γραφείο ή κατάστημα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στο εξωτερικό. Νομίζετε ότι εμείς στην Ελλάδα απέχουμε πολύ από αυτή τη θεώρηση; Όχι πια !
Πρέπει να εκμεταλλευτείτε το συγκριτικό σας πλεονέκτημα, καθώς υπάρχουν ακόμη εταιρίες που δεν ξέρουν ότι υπάρχει το διαδίκτυο. Και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να ωφεληθεί κανείς από μια σελίδα στο ίντερνετ. Οι περισσότερες εταιρίες χρησιμοποιούν τις σελίδες τους για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, το κόστος διαφήμισης κτλ. Παρακάτω θα αναφέρω μερικά από τα πλεονεκτήματα που έχει μια εταιρία που διαθέτει σελίδα στο ίντερνετ.

Ενίσχυση Μάρκετινγκ Προϊόντων και Υπηρεσιών σε Παγκόσμιο Κοινό
Η ύπαρξη ιστοσελίδας ενισχύει τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης σε παγκόσμιο κοινό. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις αναφέρουν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας τους σε όλες τις διαφημίσεις, εκθέσεις, πινακίδες κτλ. Η ιστοσελίδα επιτρέπει στην εταιρία να δείξει στους υποψηφίους πελάτες την ποικιλομορφία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες τη εβδομάδα.

Δημιουργία Οnline Προφίλ
Η ποιοτική ιστοσελίδα τονώνει το σύγχρονο προφίλ μιας επιχείρησης. Το φυσικό μέγεθος μιας επιχείρησης δεν έχει αντίκτυπο στο διαδίκτυο. Οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας αξιολογούν το μέγεθος μιας επιχείρησης από την εμφάνιση, αλλά κυρίως από την πληροφόρηση που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας. Έτσι πολλές επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου βεληνεκούς πετυχαίνουν αύξηση πωλήσεων και εφάμιλλη αντιμετώπιση με ηγέτες του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται, λόγω της ιστοσελίδας τους.
Η ύπαρξη ιστοσελίδας συμβάλλει και στην καλύτερη παρουσία της επιχείρησής σας στις διεθνείς εκθέσεις ,όπου η ύπαρξη δικτυακού τόπου θεωρείται αυτονόητο. Αυτό ισχύει ακόμα και για χώρες όπως Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία και άλλες.

Μείωση Δαπανών από διαφήμιση, κανάλια διανομής, πωλήσεις κτλ
Tα προϊόντα και οι υπηρεσίες χωρίς τις τεράστιες δαπάνες και τις καθυστερήσεις της εκτύπωσης, της δημοσίευσης και της διανομής εντύπων. Παραγγελίες θα γίνονται πια μέσω internet, χωρίς δυσανάγνωστα φαξ και ακριβά τηλεφωνήματα για επιβεβαίωση παραγγελιών. Οι πωλητές σας θα μεταβαίνουν στον πελάτη αφότου αυτός έχει δει το νέο σας προϊόν στη σελίδα σας.


Προσοχή όμως ! Θα πρέπει εδώ να λάβετε υπόψη ότι η ύπαρξη “μιας οποιασδήποτε” και κακοφτιαγμένης σελίδας μπορεί να έχει ακριβώς τα αντίθετα από τα παραπάνω αποτελέσματα και μπορεί να μειώσει το προφίλ μιας επιχείρησης.

Επικοινωνείστε μαζί μας (info@nbh.gr), ώστε απολύτως δωρεάν να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για την επιχείρησή σας.

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Πρόσφατες δουλειές

Urbangreen Furniture New York

Urbangreen Furniture New York

   Η urbangreenfurniture.com έχει έδρα τις ΗΠΑ (Brooklyn , New York) και είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας βιολογικών και μη τοξικών επίπλων από massiv ξύλο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα περιέχει εκατοντάδες προϊόντα με δεκάδες παραλλαγές ξύλων και βαφών καθώς και ολοκληρωμένους χώρους. Διαθέτει τρόπους αποστολής σε όλο το κόσμο καθώς και πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω authorize.net. Παράλληλα αναλάβαμε τη προώθηση μέσω google adwords και το affiliate management στην αγορά των ΗΠΑ
Pharmatopia E-shop

Pharmatopia E-shop

   Η ιστοσελίδα PharmaTopia.gr παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υγείας και ομορφιάς. Αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του συνώνυμου φαρμακείου,στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 'Ενα σύγχρονο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε δύο γλώσσες και διασύνδεση με τράπεζα. Παράλληλα αναλάβαμε την προώθηση μέσω Google Adwords

Τα νέα μας

» trochos.gr online

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας της εταιρίας trochos.gr

» e-mpomponiera.gr online

Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος e-mpomponiera.gr Το e-mpomponiera.gr εμπορεύεται είδη γάμου και βάπτισης, βαπτιστικά ρούχα, μπομπονιέρες κτλ Παράλληλα η nbh ανέλαβε και τη προώθηση του e-shop

Web Design

Σε μας θα βρείτε λύσεις για κάθε διαδικτυακό σας έργο:

Σελίδες Πελατών

ΓΑΜΟΣ , ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Business Web Hosting

Η αξιόπιστη και γρήγορη φιλοξενία είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για μας και την ιστορία της nbh internet

Δουλεύοντας στην nbh internet

Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να κάνετε την πρακτική σας στην nbh;

Copyrights by κατασκευη ιστοσελιδων nbh internet

Facebook
Twitter

Web Design

Σε μας θα βρείτε λύσεις για κάθε διαδικτυακό σας έργο:

Ηλεκτρονικό Εμπόριο, E-Commerce

Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που πουλάνε:

Προώθηση Ιστοσελίδων, SEO & SEM

Η σωστή προώθηση είναι απαραίτητη για την επιτυχία οποιασδήποτε ιστοσελίδας:

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Business Web Hosting

Η αξιόπιστη και γρήγορη φιλοξενία είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για μας και την ιστορία της nbh internet

Δουλεύοντας στην nbh internet

Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να κάνετε την πρακτική σας στην nbh;